Mini’s Mintonette kampioen

0

HOLTEN – Zaterdag 8 januari zijn de mini’s van Mintonette 1 uit Holten kampioen geworden.

Mintonette stond 3 punten voor op RAC uit Almelo maar moest wel beide wedstrijden in Den Ham zien te winnen om zeker te zijn van kampioenschap. De 1e wedstrijd hebben ze met met 6-0 gewonnen van Markel-up 1 en de 2e wedstrijd hebben ze 4-2 gewonnen van Markel-up 2. Daarmee was hun kampioenschap een feit.

De dames zijn ondertussen ervaren kampioenen omdat dit al de 3e keer in de mini-competitie is dat ze kampioen geworden zijn! Nadat ze een medaille ontvingen van de Nevobo en een roosje van de ouders, hebben ze een feestje in de kantine van de sporthal in Holten gevierd onder het genot van een frietje en een drankje.

Van de volleybalvereniging kregen ze een tube douchegel; een diploma en een reep chocolade uit naam van de sponsor Kaayk Montage, welke overhandigd werd door Bob Kaayk.

Op de foto achterste rij v.l.n.r. Bon Kaayk van Kaayk Montage, Esmee Fridrichs, Romy Nij Bijvank, Femke Jalving, Esmay Potman
Voorste rij v.l.n.r. Sanne Derksen en Romy de Bruijn
 
Op dezelfde dag zijn ook de mini’s van Mintonette 2 uit Holten kampioen geworden. Het was nog erg onzeker vlak voor vertrek naar Den Ham. De concurrent voor kampioenschap was HVC. Beide teams hadden hetzelfde aantal punten maar Mintonette had één wedstrijd meer gespeeld.
 
De eerste wedstrijd moesten beide teams tegen elkaar en deze werd door Mintonette gewonnen met 4-2. De tweede wedstrijd moest Mintonette tegen Vrivo en ook die wonnen ze met 4-2. Doordat HVC in de overige wedstrijden de nodige punten heeft laten liggen zijn beide teams gelijk geëindigd met evenveel punten.
De dames hebben tot de laatste punten gevochten en zijn daarom verdient kampioen geworden!

Nadat ze  een medaille ontvingen van de Nevobo en  een roosje van de ouders,  hebben ze een feestje in de kantine van de sporthal in Holten gevierd onder het genot van een frietje en een drankje.
Van de volleybalvereniging kregen ze een tube douchegel  een diploma  en een reep chocolade uit naam van de sponsor Kaayk Montage, welke overhandigd werd door Bob Kaayk.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.