Midzomerfestival zoekt vrijwilligers

0

HOLTEN – Midzomer Festival Holten 21-22 juni zoekt figuranten en vrijwilligers! De voorbereidingen voor de 3e editie zijn in volle gang.

De organisatie van het Midzomer Festival is voor de 3e editie op zoek naar extra figuranten en vrijwilligers. “De figuranten en vrijwilligers uit de vorige edities zijn al gevraagd en hebben zich ingeschreven, maar we zijn op zoek naar nog meer enthousiastelingen” verteld Chantal Koebrugge, één van de organisatoren.  “Op woensdag 23 april  om 20.00 uur vindt de Kick-off plaats in het Kulturhus”. Wil jij ook toneelspelen of de handen uit de mouwen steken achter de schermen? Geef je dan op voor 23 april aanstaande”. Vrijwilligers en figuranten kunnen zich opgeven bij Chantal Koebrugge via [email protected] .

“Dit jaar bestaat het Koninkrijk der Nederlanden 200 jaar! En omdat we van feest houden in Nederland en ook in Holten trots zijn op Nederland en al onze oer-Hollandse tradities, is daarmee de het thema voor het Midzomer Festival: „Nederland is jarig, Nederland viert feest!”

Drie dagen lang kunnen bezoekers kijken, genieten en zich laten verrassen rond de Dorpskerk Holten. Op het muziek- en snackplein voor Tastoe staat een podium waar diverse optredens plaatsvinden. Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd. Met een speciale Midzomer Festival munt kan iedereen bij de bar terecht voor een drankje of een snack halen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.