Meivakantie bij Natuurdiorama

0

HOLTEN – Rondleidingen speciaal voor kinderen en een nature experience tocht beleven met een ranger in het bos van Daantje Das.

Vakantie vieren in eigen land? Wat is er leuker dan met de kinderen het bos in te gaan en dieren te bekijken die allemaal in de bossen en langs het water in Europa leven? Bij Natuurdiorama Holterberg kan het allemaal. In de meivakantie hebben kinderen voorrang bij Natuurdiorama Holterberg.
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er om 11.00 een speciale kinderrondleiding. De kinderen worden actief betrokken bij de verhalen van de diorama’s. Aanmelden niet nodig.

Film en speurtochten
Gedurende de hele vakantie draait er een film over wilde katten en zijn er spannende speurtochten kris-kras door het museum.

Nature experience
Op woensdag 2 mei om 11.00 uur neemt een ranger van het natuurmuseum de kids mee naar het Bos van Daantje Das voor een spannende nature experience tocht. Wat zit er in een uilenbal, zijn er muizen in de val gelopen, kan je een worm horen lopen, wat zijn de geluiden van het bos? De kids gaan het allemaal beleven in het Bos van Daantje Das, bovenop de Holterberg. Voor deze tocht is reserveren noodzakelijk. Aanmelden: 0548-361979 of [email protected]

Het natuurmuseum is te vinden aan de Holterbergweg 12 in Holten.
Meer info op onze website, www.museumholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.