Meeting triatlon atleten met beperking

0

HOLTEN – De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) organiseert op maandag 18 mei a.s. een informatiebijeenkomst voor potentiele deelnemers aan de speciale startserie voor atleten met een beperking tijdens het EK triatlon in Holten wat plaatsvindt op zaterdag 4 juli. De af te leggen afstanden zijn: 1500 meter zwemmen, veertig kilometer fietsen (of handbiken) en tien kilometer lopen (of wheelen).

De NTB beschouwt het EK triatlon als een mooi moment om Nederland en de Nederlandse (triatlon)sport te laten kennismaken met de vele mogelijkheden voor de integratie van gehandicapte atleten binnen onze deze sport.

De Stichting Triathlon Holten, het Fonds Gehandicaptensport en de NTB hebben daarom de handen ineen geslagen voor de werving van zoveel mogelijk deelnemers aan dit EK.

Omdat meedoen aan een dergelijk evenement voor veel atleten nog geen routine is, is er maandag 18 mei in het Huis van de Sport in Nieuwegein een informatiebijeenkomst over deze wedstrijd. Deze bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden via e-mail: [email protected] of telefoon: 030–7513770.Meer informatie: www.ectriathlon2009.eu.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.