Matige competitiestart Mintonette

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag stond weer een competitieavond gepland voor diverse teams van volleybalvereniging Mintonette.

Heren 1 moesten aantreden tegen de koploper uit Vriezenveen. Na een goede start in de eerste set, die met winst werd afgesloten gingen de volgende drie sets net verloren.

Meisjes C1 zijn vorig jaar gepromoveerd en spelen nu in 1e klasse. De eerste wedstrijd was tegen Tornado uit Geesteren. Al  snel bleek dat dit team enigszins te sterk was voor onze meiden  alhoewel C1 goed bleef volleyballen. Helaas werd met 4-0 verloren. Volgende week spelen dezelfde teams weer tegen elkaar, nu in Geesteren. C1 is gedreven hier toch een puntje mee naar huis te nemen.

Meisjes A1 en A2 moesten de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen elkaar aantreden. Het werd een zeer spannende wedstrijd en na vier sets was het gelijk. Er moest een vijfde set gespeeld worden om de wedstrijd te beslissen. Meisjes A1 won deze laatste set en kon de winst op hun naam schrijven.

Voor meisjes C2 gold dat ze hun eerste wedstrijd op C niveau speelden. Dit betekende heel veel nieuwe dingen zoals een groter veld, met 6 ipv 4 meisjes spelen en time outs. C2 is een team dat grotendeels is samengevoegd uit twee teams mini niveau 6. Dus ze moesten ook nog eens een beetje aan elkaar wennen. Tijdens de wedstrijd bleek al heel gauw dat het enthousiasme en fanatisme erg groot was. Er werd gevochten voor elke bal. De tegenstander speelde al langer op dit niveau dus dat er verloren werd, was geen verrassing. Wel werden ouders en familie verrast door het leuke spel van de meiden. Het belooft nog veel voor de toekomst.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.