Make-A-Wish goede doelen partner Triathlon Holten 2013

0

HOLTEN – Make-A-Wish Nederland is ontzettend trots op het partnerschap dat recent is afgesloten met de organisatie van de Triathlon Holten voor 2013. “Het biedt de organisatie een goede gelegenheid ode naamsbekendheid te vergroten”, aldus vrijwilliger Ingrid Wibbelink uit Holten.

Make-A-Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens Stichting) vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een liefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor de toekomst van het kind en zijn/haar omgeving een wereld van verschil betekenen.

“Sinds 1 januari is de naam veranderd in Make-A-Wish Nederland. We merken dat nog niet iedereen hiervan op de hoogte is. De Triathlon Holten biedt ons een podium om dat onder de aandacht te brengen bij de duizenden bezoekers. We zijn met een groep vrijwilligers ideeën aan het uitwerken hoe we ons op ludieke wijze kunnen profileren bij dit grootse evenement. Het is nog te vroeg om al acties te noemen maar dat we gaan deelnemen aan De Weekkrant Zwemloop voor bedrijven is zeker”, zegt Ingrid. “Daarnaast zijn we uiteraard ook aanwezig bij de Reggefiber Kids Run-Bike-Run en brengen we zaterdag 29 juni Make-A-Wish onder de aandacht op en rond het finishterrein op Kalfstermansweide.”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.