Maatschappelijk werk verhuist

0

HOLTEN – Na een periode van langzame leegloop in het “groene kruis” gebouw aan de Gaardenstraat 29, is het dan eindelijk zover. Het Maatschappelijk Werk Noord West Twente, locatie Holten,  gaat verhuizen naar de Boschkamp aan de Tuinstraat 2.

Wij, Erica Wiebols, Hermien ter Borg en Wilma Lesscher,alledrie werkzaam als maatschappelijk werkers in Holten, zijn hier blij mee. Goede hupverlening staat of valt namelijk met goede samenwerking, zowel met de cliënt als met instanties die van invloed  zijn op het welzijn van onze cliënten. Op onze nieuwe werkplek aan de Tuinstraat lopen we onze samenwerkingspartners letterlijk tegen het lijf en dat zal de samenwerking, en daarmee de hulpverlening goed doen. De huisartsen, onze belangrijkste verwijzers, weten ons te vinden en wij hen. Daar zal niets aan veranderen.

Wie zijn onze cliënten?
Iedereen, jong of oud, samen of alleenstaand, arm of rijk, met problemen waar hij/zij, ook met behulp van familie of vrienden, niet meer uit kan komen.

Enkele voorbeelden van problemen die wij in onze praktijk tegen komen zijn:
“ik ben werkeloos geworden; hoe kom ik nu rond?”
“mijn vrouw is overleden, ik kan mijn verdriet moeilijk delen”
“ik voel me eenzaam”
“mijn moeder dementeert” of “mijn dochter pubert”, “hoe ga ik hier mee om”.

Wat kunt u van ons verwachten?
Dat wij aandacht hebben voor uw probleem en dat we samen met u op zoek gaan naar passende oplossingen.  De nieuwe locatie zal niets veranderen aan onze werkwijze. Ons uitgangspunt blijft: hulp bieden die aansluit bij de vraag, dichtbij huis, zonder wachtlijst en kosteloos. 

Zaterdag 17 sept. is er een open dag waarop iedereen welkom is en wij u een kijkje in onze “keuken” bieden.
Wij hopen u te ontmoeten op onze nieuwe werkplek, nu en in de toekomst!

Namens Maatschappelijk Werk noord West Twente,
Erica, Hermien, Wilma,

Tel. 0546 546300
Tuinstraat 2
7451 EX Holten           
 
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.