Maak jij tijd vrij voor een ander?

HOLTEN – In de gemeente Rijssen-Holten is de Vrijwillige Thuiszorg op zoek naar mensen voor de volgende situaties.

  • Een meneer van middelbare leeftijd met autisme zoekt een maatje om samen iets leuks te doen. Meneer heeft fotografie als hobby. U ook?
  • Bent u iemand die houdt van sleutelen aan auto’s/motoren en thuis allerlei klussen en verbouwingen doen? En heeft u geduld? Dan zou een jongeman in Rijssen met autisme graag met u kennis maken om samen deze hobby’s uit te voeren.
  • Een oudere mevrouw uit Holten met depressieve klachten zou het fijn vinden als ze af en toe bezoek krijgt. Samen een stukje wandelen vindt ze prettig.
  • Een mevrouw met de ziekte van Parkinson houdt erg van zwemmen. Ze heeft iemand nodig die haar naar het bad begeleidt. Ze kan nog zelfstandig zwemmen als iemand een oogje in het zeil houdt. Bent u ook zwemliefhebber en wilt u mevrouw een gezellig uitje bieden?
  • Wie wil af en toe met een licht dementerende meneer een wandelingetje maken? Dit om de mantelzorger te ontlasten.

Spreekt een van bovenstaande zorgvragen u aan dan kunt u contact opnemen met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg 0548-638830 Mariët Velding, [email protected] of Janny Broekhuis, [email protected]

Reacties zijn gesloten.