Lotingsavond Triathlon Holten goed bezocht

1

HOLTEN – De traditionele lotingsavond voor de deelnemers aan de achtste afstand van de Triathlon Holten heeft op 24 januari 2013 plaatsgevonden. De loting had voor het eerst buiten de dorpsgrenzen plaats en wel bij Lucky te Rijssen. Lucky had als sponsor van de triathlon haar zalen ter beschikking gesteld aan de organisatie.

Meer dan 350 enthousiastelingen hebben zich donderdagavond gemeld bij Lucky om de loting bij te wonen. Een deel daarvan maakte gebruik van de pendelbussen die door de organisatie waren ingezet.Na de loting op het grote podium, onder het toeziend oog van notaris IJzerman sprak Studio Sport- presentator Tom Egbers het aanwezige publiek toe. Hij roemde de prestaties van de triatleten als fenomenaal.

Wachtlijst
Na de speech van Egbers over duursport bleek dat de steekproef van de loting niet geheel volgens voorschrift was verlopen en is er opnieuw geloot in bijzijn van publiek en de notaris. Daarna werden de lotingsuitslagen bekend gemaakt. Dit leverde zowel blije als minder blije gezichten op bij de al dan niet ingelote deelnemers. Een moeder en zoon die samen hadden ingeschreven deelden blijheid en verdriet, zoon is ingeloot, moeder staat op een na laatste op de wachtlijst. Er staan nu 519 ingeschrevenen op de wachtlijsten. Ervaring leert de organisatie dat voor een deel van de wachtenden toch nog plaatsen beschikbaar komen, hoeveel dit er zijn is niet te voorspellen. De uitslag van de loting zal op 1 februari a.s. op de website van Triathlon Holten worden gepubliceerd.

Sportmarkt met verloting
De nieuwe opzet van de lotingsavond is enthousiast ontvangen bij de aanwezigen. Er zijn diverse prijzen verloot. Deze waren beschikbaar gesteld door de standhouders van de sportmarkt tijdens de lotingsavond. Dit jaar waren er dertien stands, bemand door bedrijven en verenigingen die de
triathlon een warm hart toedragen en de sporters elk op hun eigen manier ondersteuning kunnen bieden.

Voor de bekendmaking van de loting is ook een luchtballonvaart verloot onder alle aanwezigen. De gelukkige winnaar is vrijwilliger van het eerste uur Henk Markvoort. Op donderdagavond 27 juni 2013 gaat hij met één van de vijf luchtballonnen de lucht in vanaf de Domelaar. Belangstellenden voor (betaalde) deelname aan de ballonvaart worden verwezen naar de website van de organisatie van de triathlon.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

1 reactie
  1. Mark zegt

    De Weekkrant heeft de lijst al gepubliceerd. Klik hier ([url]”http://www.deweekkrant.nl/images/library/2013-01-24%20Triatlon%20Holtenaren.pdf”[/url])

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.