Loting Triathlon Holten op vrijdag 20 januari

0

Inschrijven nog mogelijk tot 15 januari.

Voor de recreatieve deelnemers aan de 22e triatlon van Holten geldt ook dit jaar dat de startbewijzen middels loting worden verdeeld. Inschrijven kan nog tot 15 januari via internet (www.triathlonholten.nl), per fax (0548-366912) of per post naar Postbus 126, 7450 AC, Holten. Hierna sluit de inschrijving voor de recreatieve achtste en kwart triatlon, welke op 15 juli gehouden wordt.

De openbare loting wordt vrijdag 20 januari 2006 onder toezicht van notaris IJzerman van KienhuisHoving verricht. Plaats van handeling zal de aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch aan de Haarstraat in Holten zijn.
In afwachting van de loting, kunnen belangstellenden genietend van een kopje koffie of thee vanaf 19.30 uur wat rondkijken op een kleine sportmarkt. Op deze sportmarkt zullen een aantal sportzaken en plaatselijke sportverenigingen zich presenteren. Na de loting zullen de start- en wachtlijsten van de Triathlon Holten beschikbaar zijn.

Zwemloop
Dit jaar organiseert de Stichting Triathlon Holten voor de tweede keer een zwemloop. Deze wordt gehouden op vrijdagavond 14 juli. Deelname aan deze zwemloop is voor iedereen mogelijk. Atleten die eens willen proeven aan een zwemloop zijn van harte welkom. De zwemloop gaat over 500 m. zwemmen en 5 km hardlopen en de finish is op de Smidsbelt in het dorpscentrum. Voor de zwemloop kunt u, ook ná 15 januari, nog inschrijven via www.triathlonholten.nl of een inschrijfformulier aanvragen via 0548-366911.

{mos_smf_discuss}

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.