Loting Triathlon Holten op 28 januari

0

HOLTEN – Ruim 1000 mensen hebben zich ingeschreven voor de achtste en kwart triathlon in Holten die plaatsvindt op zaterdag 9 juli 2011.

Er zijn echter maar 630 startbewijzen te vergeven. Een loting is dan ook onvermijdelijk. Deze loting wordt uitgevoerd door IJzerman Notarissen uit Rijssen op 28 januari 2011 in De Waerdenborch in Holten. Om 19.30 uur gaan de deuren open.

Belangstellenden zijn van harte welkom de loting bij te wonen. Vier dagen na de lotingsavond, op 1 februari, worden de deelnemers- en wachtlijsten op www.triathlonholten.nl geplaatst. De enige inschrijvers voor de achtste en kwart triathlon die niet hoeven te loten, zijn de Holtenaren die in 2010 op het podium stonden. Mits ze zich hebben ingeschreven uiteraard.

Sportmarkt
Behalve een loting, vindt ook een verloting met mooie sportprijzen plaats onder de bezoekers. Bovendien is er een sportmarkt. Running Center Enschede is daar onder andere te vinden met hardloopschoenen voor maar € 50,- per paar. Bloemendal Fietsplus uit Rijssen biedt een kledingset aan met een wielershirt- en broek, bretels en een rugtasje voor maar € 59,-. En Intersport Megastore uit Hengelo voert gratis voetscans uit en geeft advies.

Wetsuit huren
Het Holtens Kampioenschap Kwart is vervangen door het Holtens Kampioenschap Olympische afstand in open water. Alle Holtense triatleten aan deze afstand worden uitgedaagd te starten in de Domelaar. Het wel of niet dragen van wetsuits is afhankelijk van de temperatuur van het water. Bij een watertemperatuur van 14 graden of lager zijn de deelnemers verplicht wetsuits te dragen. Is deze temperatuur 22 graden of hoger, dan zijn wetsuits verboden. Triathlon Holten heeft een leverancier gevonden die deelnemers aan deze afstand de mogelijkheid biedt een wetsuit te huren. Running Center Enschede presenteert deze wetsuits tijdens de lotingsavond in de stand en kan hierover meer informatie geven.

Verder blikken we tijdens de lotingsavond onder het genot van een kopje koffie graag samen met de deelnemers vooruit op het triathlonweekend van 8 en 9 juli.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.