Loting Triathlon 2008

0

Holten – Onder toezicht van notaris IJzerman werd vrijdagavond de loting verricht voor de deelname aan de 24e editie van de Triathlon Holten. Ruim tweehonderd belangstellenden volgden deze unieke triatloninschrijving.

Er moest worden geloot voor vier categorieën: de achtste en kwart triatlon voor Holtenaren en de achtste en kwart triatlon voor niet-Holtenaren. Voor de achtste hadden zich maar liefst 294 Holtenaren en 410 niet-Holtenaren ingeschreven; voor deze beide groepen zijn 210 plaatsen beschikbaar. Voor de kwart schreven zich 82 Holtenaren en 261 niet-Holtenaren in voor respectievelijk 70 en 210 startplaatsen. Holtense atleten die in 2007 podiumplaatsen hadden behaald hoefden niet mee te loten. Zij waren door hun resultaat van het vorig jaar verzekerd van een startbewijs.

Tijdens de loting hoefden de aanwezigen zich niet te vervelen. Er was een presentatie van bondsarts Guido Vroemen en er was gelegenheid tot rondkijken bij de verschillende standhouders. Ook vond er een verloting plaats van prijzen die door Bloemendal Fiets Plus en Running Center Enschede beschikbaar waren gesteld.

Na de gebruikelijke run op de lijsten en de nodige uitroepen van teleurstelling en blijdschap, wisten alle aanwezigen of ze waren ingeloot of op de wachtlijst waren geplaatst. De op de wachtlijst geplaatste atleten zullen in spanning moeten wachten tot eind juni 2008. De stand op de wachtlijst wordt wekelijks bijgewerkt en is beschikbaar via de website www.triathlonholten.nl.

Naast de triatlon en als mogelijk alternatief voor de atleten op de wachtlijst en andere belangstellenden organiseert de stichting op 27 juni een zwemloop. De zwemloop bestaat uit 500 m zwemmen en 5000 m hardlopen. Inschrijven voor de zwemloop kan ook via de website en is mogelijk tot 15 juni.

Image

Image

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.