Lezing Holtengroep ‘Spreken vanuit je hart’ door Meer Fennema

HOLTEN – Als we allemaal zouden kunnen communiceren vanuit onze ware zelf, dan zou er enkel liefde, begrip en pure en effectieve communicatie zijn. Wat de meesten van ons echter weerhoudt om bewust te communiceren, is de angst om afgewezen te worden, angst om niet goed genoeg te zijn, angst om veroordeeld te worden, verwachtingen, niet verbonden zijn met ons hart, etcetera.

Allemaal lagen die tussen ons en degenen met wie we communiceren instaan.
Voor Meer Fennema was het vooral de angst om veroordeeld te worden. Het grootste gedeelte van haar leven was ze extreem bang om zich te uiten, bang om veroordeeld te worden.

Tegelijkertijd was het haar diepste wens – vanaf dat ze heel jong was – om mensen te inspireren op internationale podia. In december 2012 heeft ze deze angst getransformeerd tijdens een seminar van Anthony Robbins in de VS, vooral door zich te realiseren dat de angsten haar eigen illusies waren en dat het dus ook aan haar was om dit te veranderen.

Vanaf dat moment is Meer op een missie om anderen te inspireren om hun eigen innerlijke stem te bevrijden. Vorig jaar ging ze met nog 25 coaches en een Amerikaans TV team naar Liberia om daar te spreken voor 400 leraren.

Meer spreekt in het Kulturhus over haar reis van angst en naar liefde. Ze spreekt kwetsbaar krachtig, vanuit haar hart en in contact met het publiek. Na de pauze zal ze oefeningen met het publiek doen om nog meer vanuit je hart te leren spreken.

Meer informatie: www.meerinspiration.nl

Aanvang: 20:00 uur

Entree: € 10,00 (incl. koffie of thee)

Aanmelden via: www.kulturhusholten.nl

Deze lezing wordt georganiseerd door de Holtengroep. Een Holtense werkgroep die zich vrijwillig inzet en het mogelijk maakt om een zo’n breed mogelijk publiek meer bewust te maken van zaken. Meer info? Neem contact op met één van de werkgroepleden, klik hier om naar contact te gaan.

In de pauze van deze lezing is de Wereldwinkel geopend. Deze vindt u in de hal van het Kulturhus.

Reacties zijn gesloten.