Leferink opnieuw sponsor HV Holten Dames 1

0

HOLTEN – Zondag 13 januari j.l. werd het nieuwe tenue van het Dames 1-team van de Handbalvereniging Holten officieel overgedragen door Martin Leferink, directeur van Leferink Adviseurs te Holten.

Samen met de dames ging hij op de foto en aansluitend werd hij verrast met een leuke attentie door de sponsorcommissie van de HV Holten.

Leferink Adviseurs is al sinds 2008 kledingsponsor van dit team en de handbalvereniging is verheugd dat hij ook nu weer bereid was om het benodigde nieuwe tenue te leveren, waarbij de hoop werd uitgesproken dat hij dit ook nog een aantal jaren zal blijven doen.

Na de fotosessie was het de beurt aan de dames om te laten zien waartoe zij in de nieuwe kledij in staat zijn. Helaas bleek de tegenstander van deze middag, Kwiek 4 uit Raalte, een maatje te groot voor Holten. Na een snelle achterstand in het begin van de wedstrijd voornamelijk door enkele snelle breakouts (na 10 minuten was de stand reeds 1-8), was de hoop van Holten op een mooie eindstand helaas snel verkeken. Wel bleef Holten goed partij geven, maar kon niet verhinderen dat Kwiek de wedstrijd won met 15-34.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.