Leefstijlproject ‘iCANDOiT opnieuw van start

0

HOLTEN – Op donderdag 4 april om 15.00 uur geeft Burgemeester Arco Hofland het startschot voor het tweede jaar van het leefstijlproject iCANDOiT.

Vanaf dat moment gaan vijf brugklassen aan de slag met het verleggen van hun persoonlijke doelen.
Dat gebeurt onder aanvoering van hun gym- en biologieleraren. Na het startschot zal Nederlands hoogspringkampioene Iva Klein Baltink voor ruim 100 medeleerlingen van De Waerdenborch de afsprong verrichten. Iva staat, als 15-jarige leerlinge van De Waerdenborch en lid van AV Daventria / AV Holten, met haar prestaties symbool voor het motto ‘Je kunt meer dan je denkt!’.

Naast een inspirerende introductieles en de kick-off zullen de leerlingen tien weken speciale theorie- en praktijklessen volgen. Deze lessen zijn gericht op een gezonde leefstijl, gezonde voeding, het menselijk lichaam, het verleggen van grenzen en het stellen van (persoonlijke) doelen. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Atletiekvereniging Holten.

Ook zijn alle leerlingen uitgenodigd op 6 mei mee te doen aan de Bevrijdingsloop in Holten. Als afsluiting van de projectperiode zullen de leerlingen deelnemen aan de run-swim-run van De Waerdenborch. Dat zijn prachtige sportieve kansen om het geleerde in de praktijk te brengen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.