Kulturhus presenteert theaterprogramma 2013-2014

0

HOLTEN – Deze week maakt het Kulturhus Holten haar nieuwe theaterprogramma voor komend seizoen bekend.

Donderdag 23 mei valt in heel Holten het programmaboekje op de deurmat met een speciale vroegboekactie:  bestel je kaarten vóór 1 juli en je krijgt ieder 4e kaartje cadeau.

 

Tien nieuwe shows staan op het programma voor september 2013 tot en met april 2014. Het programma is gevarieerd. Van puur cabaret van onder meer Pieter Derks, bekend van ‘De Wereld draait door’, en Joep Onderdelinden met Postbode Siemen, de meest populaire postbode van Nederland, tot muzikale theateracts van het trio Enge Buren en Speelman & Speelman.

Favorieten Holtens publiek van de partij
Wegens groot succes afgelopen seizoen staan een aantal artiesten ook komend seizoen op het podium van het Kulturhus.  Zo treedt ras Tukker Ernest Beuving op met het Holtense popkoor Amazing. Vorig jaar was hij de grote favoriet in de show ‘Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers’ met André Manuel en Thijs Kemperink. Ook lieveling van het Holtens publiek was Eva Crutzen als één van de finalisten van het Amsterdam Kleinkunst Festival. Daarom komt ze dit seizoen met haar veelbelovende eigen show ‘Bankzitten’ naar Holten. En goed nieuws voor wie afgelopen seizoen genoten heeft van de show ‘E&A is toch voordeliger’ van Edo en Arie; de heren laten ook dit seizoen de lachspieren goed werken met hun nieuwe show ‘Pompen’.

Ieder 4e kaartje cadeau
Kaarten kunnen vanaf 23 mei besteld worden voor de tien nieuwe shows. Dat kan via www.kulturhusholten.nl. Tot 1 juli 2013 is er een speciale vroegboekactie: ieder 4e kaartje cadeau bij bestellingen vóór 1 juli 2013. De kaarten hoeven hierbij niet van dezelfde voorstelling zijn.

Programmaboekje huis-aan-huis
Op donderdag 23 mei wordt het programmaboekje huis aan huis verspreid in Holten. Mocht u het niet ontvangen, dan kunt u het ook afhalen bij de receptie van het Kulturhus. Het volledige theaterprogramma staat tevens op www.kulturhusholten.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.