Kulturhus evenementen

0

HOLTEN – Evenementen in het Kulturhus van Holten.

Een muziekfestival, een leuke Sinterklaasfilm en een heerlijke filmavond.

Muziekfestival in het Kulturhus
Zaterdag 24 november treden de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2012 op in het Kulturhus. De 25ste editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs is dit jaar van ongekend hoog niveau talentvolle kleinkunstenaars. De drie finalisten van dit seizoen, Peter van Rooijen (winnaar), Sijmen de Jong en Eva Crutzen, gaan op tournee en komen ook naar Holten. Ze laten zich van hun beste kant zijn. Talent dat gezien moet worden! Wat dat oplevert? Net als vorig seizoen weer een verrassende avond te worden.  
Aanvang: 20.00 uur Prijs: € 13,50

Leuke Sinterklaasfilm in Kulturhus
Woensdag 21 november is het weer Moefiekids middag in het Kulturhus. Deze keer met de speciale Sinterklaasfilm BENNIE STOUT. Bennie wil het liefst pakjesavond doorbrengen met zijn familie, maar er is een probleem. Zijn vader werkt in Spanje om wat extra geld te verdienen en kan er dus niet bij zijn. Bennie doet er alles aan om zijn vader naar Nederland te krijgen. Zelfs als dat betekent dat hij als Stout Kind in de zak van Sint mee naar Spanje moet Bennie Stout is een hartverwarmend en avontuurlijk verhaal dat zich afspeelt in de jaren dertig.
Aanvang 15.00 uur Prijs € 4,00

Filmavond in Kulturhus
Donderdag 22 november is het weer filmavond in het Kulturhus. Deze keer draait de film A Separation. Een realistisch drama dat niet alleen over levensechte mensen gaat maar ook over het land waar ze in leven. Het verhaal speelt zich af in Iran. Naders vrouw Simin wil Iran verlaten en haar plannen zijn in een vergevorderd stadium. Echter, Nader bedenkt zich op het laatste moment om voor zijn zieke vader te zorgen. Simin voelt zich geforceerd om haar man te verlaten. Omdat Nader moet werken om zichzelf en zijn dochter Termeh te onderhouden, huurt hij huishoudster Razieh in om op zijn vader te passen. Wat hij niet weet, is dat de nieuwe hulp haar werk achter de rug van haar werkloze man om doet. Ieder personage heeft zo zijn goede bedoelingen, maar door misverstanden en vooroordelen loopt de situatie op sluipende wijze uit de hand.
Aanvang 20.00 uur Prijs € 5,50

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.