Korhanen pakken uit tijdens de Keunefeesten

0

HOLTEN – Één van de hoogtepunten tijdens de Holtense Keunefeesten is ongetwijfeld het meedeinfestijn van de Hoolter Korhanen.

Op zaterdagmiddag 10 september is het ongetwijfeld weer één en al gezelligheid in de feesttent op de Kalfstermansweide. Vanaf 14.00 uur kunt u genieten van het Sallandse koor “De Roalter Jongs” uit Raalte. Twente is vertegenwoordigd door de zeven broers van conferencier Karel van de Kate, “Het Noll’nkoor uit Haakbergen.

Verder treden op de Hoolter Deerns en het Clubjeskoor. Natuurlijk mogen de Reeperbahner Stimmungmacher uit Dijkerhoek niet ontbreken. Samen met een delegatie van Hoolter Korhanen en Hoolter Deerns verzorgen zij deze middag een heel speciaal optreden. De klapper van de middag is de Volendamse zangeres Tamara Tol. Samen met de Hoolter Korhanen brengt zij ondermeer, een onvervalste Korhanen-palingsound voor het voetlicht. Noteer dit meedeinfestijn in uw agenda. Deze middag is het gratis toegankelijk en natuurlijk is het nog altijd zo “Keunefeesten, beeregezellig.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.