Kookdemonstratie met (combi-) stoomoven.

0

HOLTEN – Met een combi-stoomoven bereidt u in no time gezonde en smakelijke gerechten, maar hoe kunt u dat het beste doen? Bij Keukenhof van Holten wordt zaterdag 10 november Gedemonstreerd met onder andere de Gaggenau combi-stoomoven.

De kookdemonstraties zijn gratis en doorlopend toegankelijk, de kookdemonstratie zal starten om ca. 11:00 uur en zal eindigen om ca. 15:30 uur.

Bij deze kookdemonstratie kunt u een gespecialiseerde kok vragen stellen en verschillende lekkernijen proeven die worden bereid in de combi-stoomoven. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten wat de voordelen van de combi-stoomoven zijn? Dan kan de kookdemonstratie bij Keukenhof van Holten u wellicht een uitkomst bieden.

Met een (combi-)stoomoven bereidt u in no time gezonde en smakelijke gerechten. Met stomen houden ingrediënten immers hun pure smaak, vet is niet nodig en vitamines en mineralen blijven optimaal bewaard. U maakt de heerlijkste groenteschotels, malse vlees- en visgerechten en zelfs knapperige broodjes. Hoewel koken met stoom een eeuwenoude bereidingswijze is, is de stoomoven voor thuis vrij nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over mogelijkheden en gebruik van de combi-stoomoven. Daarom nodigen wij u graag uit om de kookdemonstraties bij te wonen.

Graag tot ziens op zaterdag 10 november, doorlopend vanaf ca. 11.00 – 15.30 uur in onze showroom aan de Oranjestraat 4 te Holten (naast de Rabobank).

Kijk voor meer informatie op   www.keukenhofvanholten.nl    bij workshops & demo’s

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.