Keunedarp lacht

1

HOLTEN – Zaterdag 19 januari organiseren CV De Fienpreuvers in de Poppe weer de jaarlijkse zittingsavond ‘Keunedarp Lacht’.

De avond bevat een breed scala aan conferences, muziek en zang. Nadat Prins Michel de Regent en Adjudant Blankie zijn verwelkomd, zullen er uiteenlopende optredens worden verzorgd.

Zo komen onder andere de Keunedarper Bastards terug, is er een conference van Gert Jan Oplaat in de “Maarkelse Sproake” en werpt Laurens Jan Stam op scherpe wijze een blik op Keunedarp. De Sploder Hekkalver  Erik Markvoort en Henk Nijkamp zullen ongetwijfeld een en ander over de prins en adjudant vertellen en de gemeenschap op de hak nemen.Allround dansmuziek is er van de band Frappant en huisorkest de Braandheultjes.

De presentatie is dit jaar een verrassing, maar zal zeker op humorvolle wijze gebeuren.
Zoals ieder jaar wordt ook deze avond de Keunedarper van het jaar bekend gemaakt. Het betreft hier de Keunedarper van het jaar 2012. Leden van de vereniging hebben gratis toegang. Niet leden betalen 7,50 euro. Ook kan je voor 10 euro lid worden van de Fienpreuvers, waarmee je gratis toegang hebt tot alle activiteiten tijdens het carnavalsseizoen. Zaal de Poppe is vanaf 19.00 uur geopend. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Het programma begint om 20.00 uur. De busstijden zijn
Een bus vertrek om 19.00 uur vanaf  het Trefpunt in Espelo en een bus vertrek vanaf de Sporthal om 19.00 uur en een om plm 19.20 uur ook vanaf de Sporthal. De opstapplaatsen zijn dan. Sporthal, Fietswereld, Klavier, Vosman en dan naar de Poppe.

Terug vanaf de Poppe om 1.00 en om 1.30 uur

1 reactie
  1. tegenwind zegt

    Sjonge sjonge alweer een feestje ano.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.