Kerstworkshops Bloemschikken in Kulturhus

0

HOLTEN – Voor velen is het een traditie geworden om deel te nemen aan de kerstworkshops aangeboden door het Sociaal Cultureel Werk.

Kerst is bij uitstek een tijd waarin de aankleding in en om het huis zorgen voor een gezellige sfeer.

Ook dit jaar biedt het Sociaal Cultureel Werk weer diverse workshops aan. De kerstworkshops zijn bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde bloemschikkers. Dit jaar zijn er weer twee workshops. Er is een avondworkshop op maandag 17 december, van 19.30 tot 21.30 uur. Op donderdag 20 december vindt er een ochtendworkshop plaats, van 09.30 tot 11.30 uur. Er zijn nog plaatsen vrij, dus informeert u snel!

Tijdens de workshops zal docente Wilma Nijkamp de cursisten op deskundige wijze begeleiden bij het maken van de kerstdecoraties en u hebt uw kerstdecoratie zonder rommel in huis. Een week voor aanvang van de workshops staan de voorbeelden in het Kulturhus klaar, variërend van een stuk op een schaal en op een vaas, tot kleine ‘kerstboompjes’. Ook zullen er binnenkort foto’s van de stukken op de website van het Sociaal Cultureel Werk geplaatst worden. Zo kunt u alvast inspiratie en ideeën opdoen.

De materialen dienen de cursisten zelf mee te nemen zodat de persoonlijke voorkeur voor bloemen en kleuren tot uitdrukking komen. De kosten voor de workshops zijn € 12,50 per workshop (excl. de materialen).

Voor meer informatie en / of inschrijving kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55 , www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.