Kerstfeest volleybaljeugd Mintonette

0

HOLTEN – Op zaterdag 22 december 2012 heeft heren 1 van volleybalvereniging Mintonette een kerstfeest georganiseerd voor de jeugd. Een aantal weken voorafgaand aan het feest kregen de kinderen een uitnodiging waarop het thema van het feest werd onthuld (the Grinch) en werden er op de website verschillende hints gegeven waar dit feest ging plaatsvinden.

Van de 57 jeugdleden hadden er zich 43 aangemeld en deze kinderen moesten om 14.00 uur bij de parkeerplaats van de Bosschool zijn. Daar werden ze opgewacht door the Grinch, werden ze in groepjes ingedeeld en kregen ze een aantal opdrachten mee. Via de Grinchbordjes die gevolgd moesten worden, kwamen ze uit bij ’t Trefpunt waar het feest werd gehouden. Na lekkere warme chocolademelk met slagroom kon er worden begonnen met verschillende kerstknutselwerkjes.

Na het knutselen was er tijd om iets te eten. Er waren heerlijke pannenkoeken die tijdens de film The Grinch werden gegeten. Na het eten kreeg iedereen de mogelijkheid nog even te oefenen voor de geplande bonte avond. Zeven erg leuke acts werden ten tonele gevoerd en na de prijsuitreiking kon aansluitend worden gedanst op muziek gedraaid door DJ Erik Krieger. Tijdens de disco ontstond spontaan het idee een modeshow te lopen dus diverse tafels werden tegen elkaar geduwd en velen leefden zich uit. Ondertussen werd buiten de vuurkorf ook goed bezocht voor iedereen die even een frisse neus wilde halen.

De laatste dans was om 23.00 uur waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts keerde. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde avond.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.