Kerstfair met echte skibaan

0

HOLTEN – Op zaterdag 13 december van 12.00 uur tot 20.00 uur vindt in Holten weer de jaarlijkse Kerstfair plaats. Deze fair betekend een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Bijzonder dit jaar zijn de vele kinderattracties met als hoogtepunt een skibaan met echte sneeuw (uit Bottrop) inclusief skileraren, die de kinderen tot twaalf jaar het echte wintergevoel zullen laten beleven. Ook zal er voor de kleintjes een gratis wintertreintje rijden. En kunnen de kinderen broodjes bakken, iets knutselen, schminken en er zijn diverse leuke winter spelen.

In het gemeentehuis vindt een grote outlet verkoop plaats van skikleding. Ook zal HMV daar een optreden verzorgen om ongeveer 13.00 uur. Natuurlijk vindt u op de fair een grote verscheidenheid aan sfeervolle kramen, waarbij u kunt denken aan heel veel (zelfgemaakte) kerstartikelen waaronder; kerstkransen, bakjes, kaarten en dergelijke. Maar ook sieraden, bijzondere koffie, tafellinnen, handgemaakt viltwerk, zelfgemaakte kaarsen, bijzondere whisky enzovoorts enzovoorts. Ook kunt u een (kerst)sterretje in uw autoruit laten repareren.

Bij de ruim vijftig standhouders (waaronder een groot aantal goede doelen) zit vast iets van uw gading.

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de ‘echte’ kerstman niet, die lekkere kerstkransjes zal uitdelen.

Vanaf 12.00 uur rijdt de gratis Amerikaanse schoolbus vanaf het NS station in Rijssen diverse malen naar Holten (klok geeft volgende vertrektijd aan) en vanaf 15.30 uur rijdt deze bus naar de Holterberg (en terug). 

Op de Holterberg vindt u een gezellig winterterras (waarvan 10 procent van de opbrengst gaat naar een goed doel namelijk Stichting Vrienden Bedanda). Naast de winterse taferelen verzorgd de ‘levende kerststal’ doorlopend een voorstelling en zal het optreden van het Amazing kerstkoor zeker bijdragen aan de kerstsfeer op de Holterberg.

Om 17.30 uur vertrekt vanaf de Holterberg de fakkel optocht (deelname gratis, €1,- borg voor de fakkel). De tocht loopt via een met kaarsen verlicht pad naar het gezellige centrum waar u lekker kunt opwarmen, en de dag afsluiten, met gluwhein, worstpannenkoek, snert, kniepertjes of oliebollen.

Het is dus zeker de moeite waard om zaterdag naar Holten te komen!

Toegang en parkeren natuurlijk gratis!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.