Kerstfair Holten

0

HOLTEN – Zaterdag 8 december zal er in het centrum van Holten tussen 12.00 en 20.00 uur een gezellife kerstfair georganiseerd worden.

Het beloofd weer een afwisselende en zeer gevarieerde fair te worden met o.a. optredens van de Holterdeerns en de Kornhanen.

Tijdens de kerstfair bruist het Kulturhus vanaf 14.00 uur van de activiteiten. Zo zijn er diverse Holtense ondernemers die een spetterende modeshow verzorgen, is er voor de kinderen van alles te zien, te doen en te beleven en kunt u de dag met het hele gezin afsluiten in de theaterzaal, waar om 19.30 uur de film “Ice Age 4 – Continental Drift” wordt vertoond.

Genoeg te doen voor de kinderen!

De bibliotheek heeft hondje Dribbel uitgenodigd om voor te lezen. Natuurlijk wil Dribbel ook graag met iedereen op de foto! In de bibliotheek kunnen creatieve kinderen, maar natuurlijk ook volwassenen, helemaal uit hun dak gaan. Je kunt een leuk kerstbakje maken voor slechts € 1,50 en de opbrengst gaat naar het Mappa Mondo Huis in Wezep. Dit is een huis voor ernstige chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. En onder begeleiding van de mensen van Socuwe kunnen u en uw kinderen een leuke kersthanger, een mooie zelfgemaakte servetring of een eigen kaars maken. De deelnemertjes van theatergroep PodiumKids van Socuwe duiken in een rol aan de onderkant van de maatschappij: geen geld, een onprettige geur en een onaantrekkelijk uiterlijk… U kunt niet om ze heen!

De midwinterhoornblazers ontbreken uiteraard ook niet op deze dag en kunt u bij de kerk gaan genieten van een heuse levende kerststal. Naast de arrenslee, kunnen de kinderen ook met de locomotief een rondje maken. Op het smidsbelt is er tevens een grote draaimolen waarvan de opbrengst aan een doel te goede komt.  

Natuurlijk zal de kerstman gedurende deze dag ook aanwezig zijn op deze gezellige fair die zich op het smidsbelt en in het Kulturhus zich afspeelt.

Het belooft een gezellige en vooral afwisselende fair te worden. Wilt u zelf deelnemen aan de fair dan kunt u zich nog aanmelden op [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.