Kerstfair 2010

0

HOLTEN – Zaterdag 11 december zal er in het centrum van Holten tussen 12.00 en 20.00 uur een grote kerstfair gehouden worden.

Het wordt een afwisselende en zeer gevarieerde fair. De Hoolterdeerns zullen 2 keer optreden en de Korhanen treden om 19.00 uur op als afsluiting van deze gezellige fair. Voor de kinderen is er wederom een fakkeloptocht welke om 17.30 uur zal starten bij Restaurant Woody’s. Op het smidsbelt zal er een grote schaatsbaan geplaatst worden waar jong en oud even de ijzers onder kunnen binden.

Ook de midwinterhoornblazers ontbreken niet op deze dag en kunt u ook genieten van een levende kerststal. Tevens heeft u de mogelijkheid om Sintbernhard honden in actie te zien.

Voor de kleine bezoekers zal ’s middags de kerstfilm “Shrek” in het Kulturhus getoond worden en kan er naast een ritje in de draaimolen ook worden genoten van het zelf bakken van broodjes onder begeleiding van de scouting groep.

Natuurlijk zal de kerstman gedurende deze dag ook aanwezig zijn op deze gezellige fair die zich op en rond het Smidsbelt afspeelt.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.