Kerstconcert Amazing en Pursang in het Kulturhus

0

HOLTEN – Zaterdagavond 21 december geven het Holtens koor Amazing en het Rijssens koor Pursang een gezamenlijk kerstconcert met als thema: ”Samen op weg naar Kerst”. Vanaf 20.00 uur brengen de beide koren een speciaal programma om iedereen alvast in de kerstsfeer te brengen.

Amazing en Pursang hebben elkaar blijkbaar gevonden na het succesvolle gezamenlijke optreden van april dit jaar. Duidelijk is dat rivaliteit, die vroeger bestond tussen beide kernen van de gemeente Rijssen-Holten, nauwelijks meer bestaat en dat ‘samen op weg naar Kerst’ nu gewoon mogelijk is.
De koren hebben onder leiding van de dirigenten, Tom Grondman en Erwin Strikker, hard gewerkt aan een mooi en aantrekkelijk programma dat deels bestaat uit kerstliederen en daarnaast uit easy listening muziek die goed past bij de sfeer van Kerst. Amazing zingt o.a. Engelse Kerstliederen, waaronder een prachtige a capella versie van Silent Night en een uptempo uitvoering van Being alone at Christmas van Miss Montreal. Zij brengen echter ook nummers als Avond, van Boudewijn de Groot en Fragile van Sting. Pursang zingt, naast een aantal traditionele Engelstalige kerstnummers ook het prachtige Lennon-nummer: Happy Xmas (war is over). Beide koren sluiten het concert samen af met het vrolijke en aanstekelijke Feliz Navidad (Spaans voor Gelukkig Kerstfeest).
Kaarten voor dit Kerstconcert zijn voor € 7,50 verkrijgbaar via de website van het kulturhus (www.kulturhusholten.nl) maar ook op de avond zelf aan de kassa van de zaal.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.