Kerstactiviteiten door het Sociaal Cultureel Werk

0

HOLTEN – Op zaterdag 8 december organiseert het Sociaal Cultureel Werk tijdens de kerstfair in Holten een aantal leuke activiteiten.

Zowel binnen als buiten zal deze dag van alles te zien en te doen zijn, het Kulturhus is dan volledig in kerstsfeer.

De deelnemers van theatergroep PodiumKids van het Sociaal Cultureel Werk duiken tussen 14.30 en 17.30 uur in een rol welke onderaan de maatschappelijke ladder is te vinden: geen geld, een onprettige geur en een onaantrekkelijk uiterlijk… Bezoekers van de kerstfair kunnen deze dag niet om deze kleine toneelspelers heen.

Aan de leestafel in de bibliotheek kunnen bezoekers even rustig creatief aan de slag. Een leuke kersthanger of mooie zelfgemaakt servetringen; jong en oud kan tussen 14.00 en 19.00 uur aanschuiven aan de creatieve tafel. Een verdieping lager organiseert het Sociaal Cultureel Werk traditiegetrouw ook weer het kaarsdompelen. Een dikke of een dunne kaars, een lange of een korte: de keus is aan de maker zelf.

Naast de diverse activiteiten op de kerstfair, vinden er traditioneel ook weer een aantal kerstworkshops bloemschikken. Er is een avondworkshop op maandag 17 december, van 19.30 tot 21.30 uur. Op donderdag 20 december vindt er een ochtendworkshop plaats, van 09.30 tot 11.30 uur. Onder deskundige leiding van docente Wilma Nijkamp maken de deelnemers zo prachtige kerststukken, zonder de rommel in huis. Er zijn nog plekken vrij!

Voor meer informatie over deze kerstactiviteiten kan er contact opgenomen worden met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.