Kerst-inn bij Restaurant Sallandshoeve

0

SALLAND – Kom langs en ervaar de Sallandse gastvrijheid. Zaterdag 21 december vanaf 14.00 uur is de Kerst-inn bij Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Tijdens deze winterse braderie zijn er verschillende marktkramen met winterse lekkernijen en kunnen bezoekers ruim 2000 jaar terug in de tijd gaan met ‘de levende kerstreis’.

De open haard brandt en buiten staan vuurkorven. Bezoekers kunnen doorlopend in groepen ‘de levende kerstreis’ beleven, waarbij eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer een beroep doet op de spelers van Toneelvereniging de Heemspelers uit Mariënheem. Bij de verschillende kraampjes zijn onder andere erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk,

spek, roggebrood en balkenbrij verkrijgbaar. De kinderen kunnen bowlen of zich uitleven op een springkussen. “Een ideale gelegenheid om gezellig met familie of vrienden samen te zijn”, vertelt eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer. Voor vijf euro krijg je drie consumptiemunten.

De Kerst-inn duurt van 14.00 tot 19.00 uur.

Alles onder één dak

Restaurant Sallandshoeve is gevestigd in een honderd jaar oude boerderij en bestaat uit drie ruimtes: de bar (45 personen); de vuurplaats (het restaurant voor circa zeventig gasten) en de deel (een extra restaurantruimte voor circa 25 gasten die eventueel bij het restaurant kan worden aangetrokken). Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten. Het is allemaal mogelijk. Het bijzondere is dat gasten ook terecht kunnen voor bowlen, midgetgolfen, boerengolf en handboogschieten. Alles onder éénak.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak altijd mogelijkheden. Meer informatie: [email protected] of 0572-321630.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.