Kally 4 biljart kampioen

0

HOLTEN – De laatste wedstrijd van het seizoen, en nog drie teams die kampioen konden worden. Een mooi en spannend uitgaanspunt voor de biljarters van Kalfsterman 4.

Bij winst zou Kally 4 zich kampioen mogen noemen van de 5de klasse B. Maar bij verlies zou de tegenstander van die avond, de Zomp 1 uit Enter, aanspraak kunnen maken op het kampioenschap. Met het gegeven de regie volledig in eigen handen te hebben werd er vol zelfvertrouwen begonnen aan de wedstrijden. De eerste partij knalde Erik ‘Dikkie Dik’ Dikkers er direct vol op. Vanaf het eerste moment gaf hij zijn tegenstander duidelijk de indruk dat er in Holten niks te halen was voor hem. Met een fijne 2-0 voorsprong kon Marnix ‘DJ’ van der Molen dus beginnen aan zijn wedstrijd. Ook de teamleider van Kally 4 was duidelijk aan het biljart verschenen om kampioen te worden, wat er voor zorgde dat er een bijna comfortabele voorsprong van 4-0 op het bord verscheen.

Bij winst in de derde partij zou de cup binnen zijn, en dat was dan ook waar de jarige Bert Jan ‘Janus’ Goorman op knappe wijze voor zorgde(6-0). De laatste wedstrijd was dus om de keizers baard, maar ook Martijn ‘Jopie ‘ Arfman wist gehakt te maken van zijn tegenstander.(9-0). Zo werd het seizoen 2011-2012 in stijl afgesloten met de 100% score. Mede verantwoordelijk voor dit kampioenschap moeten we natuurlijk ook niet onze Theo ‘Ebbe’ Rietberg en Bas ‘Bazzz’ Dekker en afhaker Berry ‘Buffie’ Kamperman niet vergeten met hun onvergetelijke bijdrages. Zaterdag 5 mei zal Holten nogmaals bevrijd worden doormiddel van een plattewagen parade, om vervolgens te kunnen genieten van de felicitaties tijdens de kampioensreceptie bij Café Toontje

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.