Kabouterfeest bij Dondertman

0

Holten/Espelo – Kinderboerderij Dondertman maakt zich op voor de inmiddels bij velen bekende kabouters Appie, Eppie, Okkie en Ukkie. Het ludieke viertal verzorgt op Tweede Pinksterdag, maandag 12 mei, in een toepasselijk decor een als vanouds oergezellige middag met dolkomische avonturen. De voorstellingen worden kostenloos aangeboden door Dondertman, wel geldt de normale entreeprijs. Gratis parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

De drie voorstellingen, om 14:00, 15:00 en 16:00 uur gaan over verschillende onderwerpen. Zo krijgen de kabouters natuurlijk te maken met het voorjaar,  een stoelendans en is er tenslotte kabouterfeest op de kinderboerderij. Stuk voor stuk thema’s die ongetwijfeld voor veel vermaak zorgen bij jong en oud. 

Om een optimale uitvoering te bewerkstelligen krijgt Dondertman versterking van een professionele geluidsinstallatie. Ook het welbekende Ploplied klinkt meerdere malen over het terrein en vanzelfsprekend mogen alle kinderen met Appie, Eppie, Okkie en Ukkie meedansen- en –zingen en na afloop om een handtekening vragen.

Om de kaboutermiddag extra glans te geven mogen kinderen verkleed als kabouter komen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.