Jos Kamphuis gekozen voor Landelijk Bestuur Koninklijk Horeca Nederland

0

Holten / Woerden – De Ledenraad van Koninklijk Horeca Nederland heeft vanmiddag Jos Kamphuis gekozen voor het Landelijk Bestuur. Kamphuis was door de voordrachtscommissie voorgedragen als kandidaat voor het bestuur nu Henrie Siebelt vertrekt als Landelijk Bestuurder. Daarnaast is John Laan door de Ledenraad herkozen voor een tweede termijn van 3 jaar als vice-voorzitter.

Jos Kamphuis is directeur/eigenaar van Cafetaria-Lunchroom ’t Klavertje en café ’t Klavier in Holten en Brasserie/Proeflokaal De Beyaardier in Rijssen. Kamphuis is voorzitter van de afdeling Sallandse Heuvelrug, bestuurslid van de regio Overijssel en plaatsvervangend ledenraadslid. Henrie Siebelt is sinds 2002 lid van het Landelijk Bestuur en moest statutair aftreden. Koninklijk Horeca Nederland roemt Siebelt voor zijn bijzondere bijdrage en warme inzet voor de vereniging.

Naast de verkiezing van Jos Kamphuis, is vanmiddag tijdens de Ledenraadvergadering John Laan als vice-voorzitter herkozen. Hij had zich herkiesbaar gesteld.

Brancheorganisatie Koninklijk Horeca Nederland behartigt de collectieve en individuele belangen van 21.100 professionele horecaondernemers. De vereniging is opgebouwd uit 16 regio’s, die weer onderverdeeld zijn in 240 afdelingen. De organisatie onderscheidt 7 horecasectoren te weten: Hotels, Restaurants, Discotheek- en Zaalbedrijven, Chinees-Indische bedrijven, Café- en Barbedrijven, Fastservice en Toerisme, Recreatie & Sport.

Het Landelijk Bestuur bestuurt de vereniging op hoofdlijnen en houdt toezicht op het functioneren van het Bedrijf in Woerden. Het Bedrijf legt voor operationele zaken verantwoording af aan het Landelijk Bestuur. De leden worden gekozen door de Ledenraad. Het Landelijk Bestuur per 27 mei 2008 wordt gevormd door:

    * Hajé de Jager, voorzitter, algemeen directeur/eigenaar van Hajé shops hotels en wegrestaurants
    * Jos Kamphuis, directeur/eigenaar van Cafetaria-Lunchroom ’t Klavertje, café ’t Klavier in Holten en Brasserie/Proeflokaal De Beyaardier in Rijssen
    * Gé Kleijweg, directeur/eigenaar van Kleijweg’s Stads-Koffyhuis in Delft
    * John Laan,vice-voorzitter, directeur/eigenaar restaurant party- en Conferentiecentrum Lommerrijk in Rotterdam
    * Lucas Petit, directeur/eigenaar Badhotel Rockanje, Delta Hotel in Vlaardingen en Hotel Stroom in Rotterdam

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.