Jort Wildenborg wint bij TTV

0

HOLTEN – De tafeltennisvereniging Holten organiseerde zaterdag 8 januari j.l de open Holtense kampioenschappen tafeltennis voor Recreanten.

Met ongeveer 25 deelnemers kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd en sportief toernooi. Vanaf ’s ochtends 10 uur ontwikkelde zich bij de recreanten een spannende strijd . De recreanten werden opgedeeld in 2 groepen. In poule A kwamen Ruben Jol en Anton Bulsink respectievelijk als nummer 1 en 2 uit de bus . Hier zag de eveneens talentvolle Tom Hofman net de kruisfinales aan z’n neus voorbijgaan door als derde in de poule te eindigen.

In poule B was Jort Wildenborg duidelijk de sterkste en wist hij alle poulewedstrijden op zijn naam te schrijven zonder een game af te staan. Voor de tweede plek in deze poule streden Robbert Hulleman en Leo den Hertog. In een uiterst spannende confrontatie moest Robbert in de vijfde en beslissende game met 10-12 buigen voor Leo.

De eerste halve finale tussen Leo en Ruben werd in het voordeel van Leo beslist. De aanvallend ingestelde Ruben had geen antwoord op het meer behoudende spel van Leo die met een 3-2 winst een finale plaats wist af te dwingen.

De tweede halve finale tussen Jort en Anton was ook al een spannende aangelegenheid. Ook hier waren er 5 games nodig om een winnaar te forceren. Jort won nipt met 3-2. Om de 3e en 4e plaats moest Anton zijn meerdere erkennen in Ruben.

De finalestrijd tussen Jort en Leo werd uiteindelijk overtuigend beslist in het voordeel van Jort met een 0-3 zege en daarmee was Jort de verdiende winnaar van dit toernooi. Ook de competitie spelers lieten zich zien en werden op sterkte ingedeeld in een A en B groep.Bij de competitie B spelers ging de titel naar Dirk Jansen die op onderling resultaat in een meerkamp als sterkste uit de bus kwam.

Bij de A spelers wist Frank Bruggeman de titel in de wacht te slepen door met 3-1 te winnen van Freddy Hulleman. In het dubbelspel werden koppels gevormd van competitie spelers en recreanten hetgeen een leuke mix aan wedstrijden opleverde.

De finale in het dubbelspel ging tussen Marten Hulleman/Ruben Jol en Mark Weterings/Leo den Hertog. Mark en Leo waren toch een maatje te groot getuige de 3-0 overwinning.

16.00 uur werd het toernooi afgesloten met het uitreiken van de door het Klavier beschikbaar gestelde prijzen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.