Jeugdkamp volleybal vereniging Mintonette

0

HOLTEN – Ook dit jaar is de jeugd van Mintonette weer een weekend met elkaar naar “de Bosrand” in Laren geweest. De oudere jeugdteams vertrokken vrijdag vanaf de sporthal met de fiets richting Laren onder begeleiding van een aantal volwassenen. Nadat iedereen een slaapplekje had gevonden, werd er een spannende smokkeltocht in het bos gehouden.

Ter afsluiting werd deze eerste avond brood gebakken boven een kampvuur, en het duurde nog behoorlijk lang voordat de rust terugkeerde bij “de Bosrand”. Na een korte nacht is het altijd weer even moeilijk wakker worden.

De volgende morgen werd na het ontbijt de jongere jeugd met auto’s gebracht. Na ’s morgens nog wat spelletjes binnen te hebben gedaan, brak na de middag de zon door. Deze middag stond in het teken van een 6-kamp, wat bij iedereen erg in de smaak viel. Ouderwets met papieren pijltjes schieten, ballonnen trappen en skilopen waren een paar van de onderdelen.

De avond werd gestart met een “Bonte avond” met als thema “circus”. Verschillende spontane acts en een clownquiz maakten er een echt bonte avond van. Ook deze avond werd afgesloten met een spel in het bos.

De volgende dag zijn we tegen de middag weer terug naar Holten gegaan (sommige fietsen, anderen met de auto), terugkijkend op een zeer geslaagd weekend.

We willen via deze weg de sponsoren C1000, de Enkco en Bakker Nijkamp heel erg bedanken voor het mogelijk maken van dit kamp!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.