Jeugd Blauw Wit sluit seizoen af met tentenkamp!

0

HOLTEN – Traditiegetrouw werd ook dit jaar het seizoen afgesloten met ’t jaarlijkse tentenkamp.

15 Hagelnieuwe tenten stonden klaar (gesponsored door tentenspecialist-Gerjak in Harfsen). De oudste en jongste deelnemers (Esmee en Thom) mochten, samen met jeugd-voorzitter Robert Tromop, de vlag heisen om hiermee het kamp te openen. Daarna werd er een toernooitje gevoetbald, gevolgd door de welbekende chips-race!

Gezien de slechte weersvoorspellingen werd besloten alle kinderen met hun slaapspullen richting de kleedkamers te verplaatsen. Ook de smokkeltocht moest, helaas, afgeblazen worden. Uiteraard was er een alternatief programma georganiseerd door Michelle en Tamar-Floor: de film Ice-Age kijken in de kantine! Frederique, Freddy & Erik zorgden voor heerlijke broodjes hamburger en rond middernacht gingen de jongste deelnemers richting hun slaapzakjes. Voor de E-jeugd werd er nog een dropping georganiseerd…… Het was nog lang ‘onrustig’ op het Vletgoor…….

De zonnige ochtend werd begonnen met ’n heerlijk ontbijt op het veld, gevolgd door een spelletjes circuit. Winnaars van deze ochtend waren Jort (F) en Jessica (E.) Rond half 12 nam de activiteitencommissie het programma over: de penaltiesbokaal. Per team (A t/m mini’s ) werden er twee spelers ‘aangeleverd’. Keeper Mike van Blauw Wit 2 verdedigde het doel. Ondertussen genietend van friet en frikandellen keek de jeugd naar deze spannende finale. Uiteindelijk werd Matthijs (mini’s) winnaar van de penalties-bokaal.
Gefeliciteerd!

De velden liggen er de komende weken verlaten bij. Enkele teams zullen nog ’n tijdje doortrainen. Eind augustus zullen de trainingen weer hervatten. Hierover krijgt iedereen nog bericht.
Fijne zomervakantie!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.