4 Reacties
 1. C4th zegt

  Dan zou ik toch ook maar eens een poging ondernemen iets meer promotie te maken. Als ik bij andere dorpen op die website kijk (Bathmen bijv), dan zie ik dat er iemand bezig is geweest met foto’s, verhalen, gedichten.
  Met alleen een lege pagina trek je niet veel stemmers.

 2. C4th zegt

  Dan zou ik toch ook maar eens een poging ondernemen iets meer promotie te maken. Als ik bij andere dorpen op die website kijk (Bathmen bijv), dan zie ik dat er iemand bezig is geweest met foto’s, verhalen, gedichten.
  Met alleen een lege pagina trek je niet veel stemmers.

 3. H32 zegt

  Holten is inderdaad het leukste dorp 😀 altijd gezellig!

 4. H32 zegt

  Holten is inderdaad het leukste dorp 😀 altijd gezellig!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.