Inschrijving voor Triathlon loopt nog, maar loting is zeker

0

HOLTEN – De inschrijving voor de 27e triathlon van Holten sluit pas op 14 januari.

Toch is nu al bekend dat een loting nodig is voor de achtste en kwart triathlon. Nadat de inschrijving op 15 december 2010 van start ging, schreven al bijna duizend deelnemers zich in via de website www.triathlonholten.nl. De loting bepaalt aan welke inschrijvers de 560 beschikbare startbewijzen worden toegewezen. 

De loting vindt plaats op vrijdag 28 januari 2011 in de aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch, Haarstraat 14 in Holten. Dit gebeurt onder toezicht van notaris IJzerman uit Rijssen. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom om de loting bij te wonen. 

Nieuwste sportartikelen voor triatleten 
De avond staat niet alleen in het teken van de loting. Ook is een aantal sponsors aanwezig met sportartikelen, zoals Running Center Enschede en Bloemendal Fietsplus uit Rijssen. Zij presenteren de laatste snufjes op het gebied van kleding, schoenen en racefietsen voor triathlon-deelnemers. 
Inschrijven deWeekkrant.nl zwemloop
Voor de recreatieve afstanden kan nog tot en met 14 januari worden ingeschreven. Vanaf 1 februari is inschrijving voor deWeekkrant.nl zwemloop mogelijk via www.triathlonholten.nl. De zwemloop wordt op vrijdagavond 8 juli gehouden. 

Programma Triathlon Holten
Holten staat 8 en 9 juli 2011 geheel in het teken van de Premium Cup Triathlon Olympic Distance. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 8 juli:
Officieel openingfeest Woody’s kinder run-bike-run en deWeekkrant.nl Zwemloop. 

Zaterdag 9 juli:
Olympic distance Triathlon Premium en Junior CUP Triathlon elite atleten 1/4 en 1/8-ste Triathlon
Triathlon after race party 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.