Inschrijving Triathlon Holten van start

2

HOLTEN – Op 15 december 2010 is het zover: dan start in Holten de inschrijving voor de kwart en achtste triathlon.

Inschrijven kan via de website www.triathlonholten.nl tot en met 14 januari 2011. Op 28 januari vindt er een lotingsavond plaats in de aula van scholengemeenschap De Waerdenborch.

De Triathlon Holten wordt gehouden op zaterdag 9 juli 2011. De dag ervoor vinden ook al allerlei sportieve activiteiten plaats zoals de kids run-bike-run voor de schooljeugd en de zwemloop.

Nieuw: kwart afstand start in De Domelaar
Voor de achtste afstand triathlon geldt net als andere jaren dat wordt gestart in het zwembad. Nieuw is dat het Holtens Kampioenschap Kwart is vervangen door het Holtens Kampioenschap Olympische afstand in open water. Dus alle Holtense triatleten aan deze afstand worden uitgedaagd te starten in de Domelaar.
Oud-Holtenaren in één startserie Behalve de afstand waaraan ze willen meedoen, kunnen de inschrijvers ook kenbaar maken of ze oud-Holtenaar zijn. De organisatie probeert vervolgens de oud-Holtenaren tegelijk te laten starten in één van de reguliere startseries.

Lotingsavond op 28 januari 2010
De voorgaande jaren was er vanwege de overweldigende belangstelling een lotingsavond. De verwachting is dat ook dit jaar weer een loting nodig is. Deze staat gepland op 28 januari 2011 en wordt omlijst met een sportmarkt met diverse stands. Er worden bovendien leuke prijzen verloot. Op 1 februari 2011 verschijnen de lotingslijsten op www.triathlonholten.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle details omtrent de inschrijving? Neem dan een kijkje op www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook www.facebook.com/triathlonholten).

Programma 2011
Holten zal 8 en 9 juli 2011 geheel in het teken staan van de Premium European Cup Triathlon Olympic Distance. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 8 juli :
Officiële openingfeest
Woody’s kinder run-bike-run en deWeekkrant.nl Zwemloop.
Zaterdag 9 juli :
OD Triathlon ‘age-groupers’
Premium European CUP Triathlon elite atleten
1/4 en 1/8-ste Triathlon (recreatieve deelnemers)
Triathlon after race party

2 Reacties
  1. henria zegt

    Leuk de Holternaren op de kwart afstand ook in de Domelaar 1.500 meter zwemmen.

  2. henria zegt

    Leuk de Holternaren op de kwart afstand ook in de Domelaar 1.500 meter zwemmen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.