Hoog bezoek bij CMV training volleybal vereniging Mintonette

HOLTEN – De CMV jeugd wist niet wat ze zag toen ze afgelopen dinsdag in de sporthal kwam voor de volleybaltraining. Een prachtig parcours was opgebouwd, waar de spelers en speelsters zich heerlijk konden uitleven. De meeste onderdelen waren echt toegespitst op sinterklaas en zijn pieten dus klimmen, pakjes in pakken, balanceren, glijden en in de schoorsteen verdwijnen….

Wat de kinderen niet wisten, was dat de jeugdtrainers op bezoek waren geweest bij Sinterklaas in zijn tijdelijke huis op Smidsbelt. Zij hadden daar afgesproken dat er deze dinsdag Pietengym zou zijn ipv volleybaltraining. En misschien, heel misschien zouden dan ook nog wel twee pieten op bezoek komen als er maar genoeg herrie werd gemaakt.

Blijkbaar was er voldoende lawaai want plotseling stonden daar toch die pietjes. Alle onderdelen moesten ze aan de pieten laten zien dus met grote inspanning liepen ze over de nok van het dak, gooiden ze pakjes van grote hoogte in de schoorsteen, kropen ze door de schoorsteen, klommen ze tegen een schuin dak open pakten ze cadeautjes in. Dit deden ze zo goed dat alle kinderen aan het eind van de gym van de pieten een echt Pietendiploma kregen.

Uiteraard moest er ook nog even een foto gemaakt worden want iedereen wilde een herinnering aan deze geweldige middag. En tot slot was er voor iedereen ook nog een leuk cadeautje. Met meerdere liedjes, dank u Sinterklaasje en dag zwarte pietje, hebben de kinderen de twee pieten uitgezwaaid.

Reacties zijn gesloten.