HoltensNieuws.nl in vogelvlucht

0

HOLTEN – De website HoltensNieuws.nl beleefde afgelopen maand zijn 7 1/2 jarig bestaan. Vanaf het begin is HoltensNieuws.nl opgezet door 2 vrijwilligers (Anton Bulsink, Hans Grobben) die met hun hobby en kennis een platform willen bieden aan en voor Holtenaren. Tegenwoordig aangevuld met fotografen en redactie leden, allen afkomstig uit Holten.

Ondanks dat HoltensNieuws als weekblad al geruime tijd niet meer bestaat en wij niet meewerken aan de opvolger denkt men toch vaak dat er een link is tussen weekblad en website. Dit is niet het geval, HoltensNieuws.nl is een niet commercieel initiatief bedoeld voor en door Holtenaren.

Heeft u nieuws voor onze website dan is er vanaf nu ook een nieuwe manier om dit door te geven, naast het vertrouwde mailen kan dit vanaf nu ook door het zelf plaatsen van een artikel, na goedkeuring door een redactielid zal het artikel direct op de voorpagina zichtbaar zijn. Ons automatische systeem zorgt er tevens voor dat het artikel op Facebook en Twitter wordt geplaatst zodat veel, zo niet alle Holtenaren hiervan op de hoogte zijn! HoltensNieuws.nl is ten slotte niet voor niks: Een nieuwe kijk op Holten!

Klik hier voor het plaatsen van nieuws. (Tip: voeg de pagina toe aan je favorieten)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.