Holtense Tourvoorspelling 2007

0

Holten – Zaterdag 7 juli gaat de Tour de France weer van start. Wie o wie zal de gele trui naar Parijs brengen? Wie is bij de juiste apotheker geweest? Wie rijdt ‘m uit op een boterham met pindakaas?

Al sinds 1977 is er een holtense tourvoorspelling. Ook dit jaar organiseren Les Trois Plinteurs weer een tourpool. Liefhebbers van de Tour de France kunnen meedoen met deze voorspelling.

Wat is de bedoeling? Je voorspelt de eerste 25 renners van het eindklassement In Parijs. Ook voorspel je de eerste drie van het bergklassement, de groene trui en het ploegenklassement. De winnaar krijgt eeuwige roem en een gele trui. De inschrijving kost € 20,- Hierbij inbegrepen zit een all-inclusive (drank en hapjes) feestelijke touravond welke voor alle deelnemers wordt gehouden op zaterdag 29 september 2007. Deze avond wordt georganiseerd door de laatste 8 deelnemers van de bovenste helft van ons eindklassement.

Deelnameformulieren kunnen zaterdag 7-7-2007 tijdens de triathlon worden ingeleverd tussen 16.00 uur en 19.30 uur op de parkeerplaats van Restaurant Vosman, naast huisnummer 36. De holtense tourdirectie zal daar dan aanwezig zijn. Formulieren zijn daar ook te verkrijgen, of vooraf per mail aan te vragen via [email protected] e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

De tussenstand van de holtense tourvoorspelling zal gedurende de Tour te zien zijn bij Tourcafé Jansen aan de Dorpsstraat 1. Ook zal meerdere malen per week de stand verschijnen op deze site. Speciaal voor de deelnemers is er een tour-forum geopend waarin men onderling elkanders verrichtingen en alle perikelen van de Tour de France 2007 besproken kunnen worden.

Bezoek het Tour Forum – Klik Hier!
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.