Holten F6 blijft winnen

0

HOLTEN –  Op een zonovergoten Meermanskamp stond afgelopen zaterdag de topper Holten F6 – Lemele F4 op het programma.

Oftewel de nummer een van de ranglijst tegen de nummer 3. Onder aanvoering van de uitstekkend spelende aanvoerder Jens Vincent ging Holten fel van start.

 

Er werd goed overgespeeld, iets wat op de jonge leeftijd van deze jongens geen vanzelfsprekendheid is, wat resulteerde in vroege doelpunten van Luc Akkermans en Kas Oolbekkink. Bij beide doelpunten ging uitstekkend voorbereidend werk van Timo van Zon vooraf. Holten bleef doorgaan en leidde al snel met een mooie voorsprong van 4-0. Dat Lemele op de derde plaats in de stand staat is niet voor niets en ze kwamen sterk terug.

Holten ging wat slordiger spelen en Lemele scoorde snel twee keer achter elkaar. Het was aan de formidabel keepende Melle Zwijnenberg te danken dat Holten toch met een 5-2 voorsprong kon gaan rusten. Na in de rust even de hoofdjes bij elkaar te hebben gestoken bleef het in de tweede helft nog lang spannend. Eerst scoorde Lemele de 5-3 en leek een overwinning ver weg. Het was aanvoerder Jens die met een schitterende afstandpegel Holten weer op een ruime voorsprong zette en het verzet van Lemele was gebroken. Holten combineerde er bij vlaggen heerlijk op los en door onder ander mooie doelpunten van Luc, Kas en Bjorn Visser liep Holten uit naar toch een ruime overwinning,11-3. Aanstaande zaterdag spelen de rood zwarten tegen Hulzense Boys F10 dat net als Holten alle wedstrijden nog heeft gewonnen. Weer een topper dus. Kijken of de Holtense jonge sterren ook Hulzen aan hun zegekar kunnen binden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.