Holten cultureel op de kaart zetten

0

HOLTEN – Dat lijkt het doel van de Stichting Evenementen Holten die in oprichting is. Zij krijgt van de gemeente een eenmalige subsidie van 20.000 euro om een activiteit te organiseren in 2011.

Evenementenorganisator Hendri Markvoort van 01Events uit Holten zat bij de oprichting van deze stichting, maar wil op dit moment nog weinig zeggen over de evenementen die in dit nieuwe jaar op de kalender zullen verschijnen. "Uiteraard is de stichtingen blij met de toezegging voor subsidie van de gemeente. We willen alles nog een beetje rustig houden. We komen er binnenkort zeker op terug.”

De Stichting Evenementen Holten wordt voorgezeten door Bert Wansink. Zij zijn bezig met het organiseren van een Midzomer Festival. In het weekend van 18 en 19 juni moet het cultuurhistorische evenement plaatshebben in Holten. Het jaarlijks plaatsen van een nieuwe jaarpaal op het Wereldtijdpad vormt de basis voor het festival dat de geschiedenis tot leven brengt. Daarbij hoort onder meer een Middeleeuwse jaarmarkt op de Smidsbelt . 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.