Holten connectie met Rijssense Revue

2

HOLTEN – Vanaf 1 februari staat de Rijssense Revue met  “Mats ie mie, Mats ik oe” weer op de planken van het Parkgebouw. Ook in deze Revue is er een Holtense connectie.

In 2008 en 2009 werd de Holtense toneelvereniging COV ingeschakeld bij de door Harm Agteresch georganiseerde Openlucht voorstellingen “de Schearbaas van Riessen” en “Tsaar en Timmerman”

Bij deze voorstellingen raakte Jerry Prins vanuit toneelvereniging COV betrokken bij de mensen van de Rijssense Revue. Op aanraden van Harm Agteresch werd Jerry in 2010 benaderd om de regie van de Rijssense Revue van hem over te nemen.
Vanaf dat moment is er een Holtense connectie met de Rijssense Revue.

“Mats ie mie, Mats ik oe” is een echte Rijssense Revue, geschreven door een team van “schriewers en deankers” uit de eigen spelersgroep.

De titel is bedacht door Jan Bakker, oud voorzitter van de Kring Werkgevers Rijssen en typeert de typisch Rijssense mentaliteit.

“Mats ie mie, Mats ik oe” is te zien van 1 t/m 16 februari, elke vrijdag en zaterdag avond.

Bekijkt u ook de prachtige website www.rijssenserevue.nl  u kunt zo doorklikken en uw kaarten online reserveren.

2 Reacties
 1. Basman zegt

  Eerlijk is eerlijk redactie, de connectie Rijssen Holten bestaat toch al wel wat langer als dat u denkt en schrijft.
  Ik werk, met veel plezier, al vanaf 2001 als decorschilder voor de “Rijssense Revue” en schilder hiervoor zowel de decors als de losse decorstukken
  Dus 12 jaar d.i. 7 revue’s en 2 openluchtspelen,
  Alhoewel het grote decor schilderwerkwerk langzamerhand overgenomen wordt door de digitale projectie, blijft er voor mij steeds voldoende werk over.:p

 2. Jehan zegt

  Hallo Basman,

  Zonder het altijd perfecte decor- en rekwisieten schilderwerk was de Rijssense Revue niet wat ze is, net zoals de Openluchtspelen in Rijssen en in Holten de Fanfare, een geweldig stuk uniek werk, wij kennen er maar in die dat kan, Basman!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.