Holten Bedankt !

0

HOLTEN – De overrompelende belangstelling bij mijn afscheidsreceptie in Het Bonte Paard heeft mij en mijn vrouw diep geroerd.

Deze grote hoeveelheid belangstellenden maakt het mij jammer genoeg onmogellijk iedereen persoonlijk te bedanken. De periode die ik huisarts mocht zijn in Holten is voor mij zo op en bijzondere wijze afgesloten.

Van vele mensen kreeg ik ook nog persoonlijk gerichte kaarten, brieven, foto s en zelfs videos. Hiervoor neem ik de komende weken rustig de tijd ze te lezen en bekijken. De hoeveelheid recepten die ik ontving, zijn er zoveel, dat we daar lang plezier van kunnen hebben!

Dan wat de giften betreft. Er is een groot bedrag  geschonken. Het leek ons een goed idee hier een gedeelte van te schenken aan een goed doel en niet alles aan een kunstwerk te besteden.

Wij kozen de “Maxfoundation”. Dit is een kleine organisatie dit helpt water putten te slaan in Bangladesh.

Tenslotte wil ik oprecht alle Holtenaren bedanken voor  niet alleen het vertrouwen dat ze in mij gesteld hebben, maar ook voor wat ze mij als dokter geleerd hebben. Zo kan ik met een warm gevoel op mijn huisarts zijn in Holten terug denken!

Rein van Couwelaar

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.