Holten 2 kampioen?

4

HOLTEN – Morgen is het zover: Holten 2 kan kampioen worden in zijn klasse. De jongens van trainer Jan van Mullem streden het gehele seizoen bovenin mee en kunnen dit voetbaljaar zaterdag spectaculair afronden met een kampioenswedstrijd op Meermanskamp tegen GFC 2 uit Goor.

De datum is zaterdag 16 mei, in plaats van zondag 17 mei. Dit om organisatorische redenen van de opponent. Om 18.00 uur vangt de wedstrijd aan, de locatie is natuurlijk het hoofdveld van V.V Holten. De wedstrijd zal muziekaal worden omlijst, en als het weer meewerkt zal er vanaf het “terrasje” genoten kunnen worden van de kampioenen in spé. Want aan de inwendige mens is ook gedacht, de kantine van de V.V zal op volle toeren draaien om alle toeschouwers te voorzien van een hapje en vooral een drankje.

Extra leuk is natuurlijk dat de A1 van Holten eerder die dag, om 12.30 om precies te zijn, de derby speelt tegen Blauw Wit A1. Als u de tijd heeft, steun dan ook deze jongens en kom kijken.

Holtenaren, komt allen kijken bij een grootse afsluiting van dit Holten 2 seizoen. Supporter de heren hun laatste 90 minuten door en vier het kampioenschap na de wedstrijd gezellig mee!

4 Reacties
 1. seino voortman zegt

  zijn ze kampioen geworden?

 2. seino voortman zegt

  zijn ze kampioen geworden?

 3. Nick Meister zegt

  Jazekers, Holten 2 is the champion ole ole ole!!!!!!!!

 4. Nick Meister zegt

  Jazekers, Holten 2 is the champion ole ole ole!!!!!!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.