Hippolon Snorrewind voor Villa Joep

0

HOLTEN – Manege Snorrewind in Markelo organiseert ook dit jaar weer een aantal activiteiten, waarbij de opbrengsten voor Villa Joep zijn.

Villa Joep is een fonds,dat actief geld inzamelt voor onderzoek naar  neuroblastoom kinderkanker. Neuroblastoom is een zeer agressieve vorm van kinderkanker  waarbij tot nu toe slechts zo’n 30% van de kinderen geneest. Veel kinderen worden zelfs niet ouder dan 6 jaar. Dit getal moet omhoog! Voor onderzoek is geld nodig. Veel geld.
 
Op zondag 15 december organiseert Manege Snorrewind een Hippolon voor dit goede doel. Bij een Hippolon bestaat elk team uit een springruiter, een fietser en een loper. Er wordt te paard een springparcours afgelegd,er wordt per mountainbike een parcours afgelegd en er wordt hardgelopen.   Elk team bestaat uit een springruiter, een fietser en een hardloper. Een gezellige en sportieve activiteit  waarmee het goede doel gesteund wordt! Minimaal inleggeld per team is € 25,00 maar nog mooier is, wanneer de teams op zoek gaan naar sponsoren om een mooi bedrag bij elkaar te sporten voor Villa Joep. Leuk om ook eens mee te doen met familie, buren, (sport-)vrienden enz. Ook niet-Snorrewind teams kunnen zich inschrijven. Want  ook de opbrengst van de Hippolon is immers voor Villa Joep! Natuurlijk is ook iedereen welkom om de teams te komen aanmoedigen!
Er is al veel geld ingezameld door o.a. het wassen van auto’s, knutselavonden en door de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets. Deze  worden voor het goede doel gebakken ’s middags op 8, 15, 29 en 31 december.  Bestellingen kunnen vooraf bij Manege Snorrewind geplaatst worden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.