Het wonder van Meermanello

0

HOLTEN – Zaterdag 19 april gaat de boeken in als de dag van ‘Het Wonder van Meermanello’!

Holten Zaterdag 2 heeft de eerste winst in haar prille bestaan gehaald, door kampioen ENC’09 met 2-1 te verslaan. Het was de eerste helft vooral te danken aan een excellerende Tom van Beek, die twee maal doel wist te treffen, waaronder een fraaie volley. Ook de verdediging, met als uitblinker Arjan Mulder, verdiende een grote pluim. Meerdere malen wist de achterste linie het eigen ‘hok’ schoon te houden, een speciale vermelding voor Glenn van Coeverden, die de iets wat onzeker ogende Meester uit de brand hielp nadat deze een redelijk gemakkelijke bal toch los liet.

Holten kwam vlak voor rust erg goed weg, nadat Meester onder de inkomende bal doorging hield hij de langs hem heen snellende spits tegen door hem vast te grijpen. Een zekere gele, dan wel rode kaart werd niet gegeven, het gebeuren ontging de dienstdoende scheids E. Paalman.

Na de theepauze ging Holten verder met waar ze de eerste helft mee geëindigd waren: goed positiespel en gevaarlijk counteren. Gastspeler Glenn Hissink was tot twee maal toe net niet trefzeker, de lat lag beide malen een centimeter te laag voor een treffer. Ook spits Gijs Veneklaas had het vizier niet helemaal scherp staan, dit compenseerde hij echter met een goede werklust.

Na de vele mogelijkheden trad de aloude voetbalwet in werking, na een pass door de verdediging kwam een middenvelder van ENC’09 vrij voor Meester, die kansloos was op de harde inzet. Met nog 10 minuten te gaan spoorde leiders Jeroen Schorfhaar en Nicole Aanstoot hun spelers nog één maal wat uiteindelijk resulteerde in de eerste drie punten in de geschiedenis van het Zaterdag 2 elftal.

Als laatste wil het gehele elftal de aanwezige bezoekers bedanken voor de onvoorwaardelijke support! Speciale dank voor de commentator en omroeper van dienst: Tim Wissink!

De spelers duiken nu het feestgedruis van Holten City in, en zullen nog lang genieten van deze bijzondere dag!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.