Het Beuseberger toneel

0

HOLTEN – Ook dit jaar is op onderstaande data zaal “de Wippert” weer het terrein van de buurtvereniging “de Beuseberg” uit Holten.  

vrijdag 24 februari, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart

Maar liefst 3 avonden brengen de ‘oude rotten in het vak’, maar ook aanstormend talent een klucht ten tonele. Van het stuk ‘de Maffe Maffiosa’ kunt u deze avond genieten….

Je zal toch verschrikkelijk veel gestolen geld en een koffer vol juwelen in een kluis hebben liggen en daar niet meer bij kunnen… Want die kluis zit verstopt achter het schilderij in de logeerkamer. Waarom wil de logee die kamer maar niet verlaten? Je kan je vrouw natuurlijk niet vertellen dat je beroep inbreker is. En aan je zoon, je zogenaamde rechterhand bij het inbreken, heb je ook al niks, want dat is een sukkel. Wat doet die dienstmeid trouwens ineens met de vermiste sleutel van de brandkast en waarom zegt ze plotseling op? Die stokdove lieve oude tante kan daar niks mee te maken hebben, of toch…?  

Zaal open 19.30 uur Aanvang  20.00 uur

Entree leden is gratis, niet leden betalen 5 euro. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie.

Natuurlijk is er ook de jaarlijkse verloting, met geweldige prijzen!

De voorverkoop van de kaarten is gestart op 16 januari. Deze kunt u verkrijgen bij Gerrit en Gerda Schoolen aan de Kroepinsweg 14 te Holten, telefoonnummer 0548 – 363416.

Er zijn alleen nog enkele kaarten beschikbaar voor zaterdag 3 maart, dus wees er snel bij!
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.