Hemelvaartconcours Bergruitertjes

0

HOLTEN – Donderdag 21 mei organiseerde Ponyclub de Bergruitertjes zijn jaarlijkse hemelvaartconcours. Het is een mooie sportieve dag geworden voor alle ponyruiters.

Ook de leden van de ponyclub zelf behaalden hier goede resultaten. Zo behaalde Kim Hietbrink met haar pony Marlotte een tweede prijs in het L springen categorie E. Femke Pekkeriet deed met haar B-pony Pippy mee in het klassiek springparcours klasse AB categorie B.

Zij sprongen samen een foutloos parcours en kregen voor de wijze van rijden 47 punten, dit was goed voor een tweede prijs. Aniek Wolfkamp kwam succesvol uit in de dressuur met haar pony Myron Du. In de B dressuur klasse D behaalde zij 185 punten, hiermee behaalden zij een vijfde prijs.
 
Zaterdag 23 mei hielden de Bergruitertjes hun clubkampioenschappen. Ook dit werd een zeer geslaagde dag, de uitblinkers bij de dressuur waen Jojanne Dalemans, Femke Pekkeriet en Angela van Lies.

Jojanne behaalde een derde plaats, Femke won de tweede prijs, en clubkampioen dressuur werd Angela van Lies. Ook werd er goed gesprongen. Angela van Lies won de derde prijs, Zara Veehof behaalde een tweede plaats en Maartje Dijkgraaf werd clubkampioen springen.

Met een eerste prijs bij de dressuur en een derde prijs bij het springen werd Angela van Lies uiteindelijk clubkampioen van de Bergruitertjes. Het aanstormende talent van dit jaar werd Jojanne Dalemans. Dedy Pekkeriet die zaterdag helaas niet mee kon doen aan het clubkampioenschappen in verband met haar pony kreeg dit keer de pechprijs.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.