Harde Noten in Kulturhus Holten

0

HOLTEN – Vrijdag 15 februari a.s. staan Bertolf Lentink  en Kasper van Kooten op het podium van het Kulturhus Holten.

Het publiek kan genieten van de try out van hun nieuwe theatershow ‘Harde Noten’. Als toegift verloot het duo twee exemplaren van hun nieuwe CD onder het publiek. De show begint om 20.00 uur.

Een zingende gitarist en een drummende zanger. Een duo, anders dan alle andere duo’s, om de simpele reden dat ze nú al weten wanneer ze uit elkaar zullen gaan. En net als bij hun uitverkochte try out in Deventer van 24 januari jl. belooft het wederom een verrassende avond te worden.

10 nieuwe songs
De heren komen uit andere muzikale windstreken. Daar waar Kasper mee mept op Prince of d’Angelo, tokkelt Bertolf er lustig op los met de bluegrass gitaren van Tony Rice of Alison Krauss. Insteek van deze samenwerking is kijken waar die twee werelden elkaar gaan raken. En dat doen ze met deze 10 gloednieuwe songs en de gelijknamige theatertour.

Nieuwe CD én vinylplaat
De CD (en Vinylplaat!) Harde Noten zal in januari 2013 uitkomen. De gelijknamige theatertour gaat op 19 februari in première in de Kleine Komedie, te Amsterdam.

Kaarten reserveren
Datum: vrijdag 15 februari a.s.
Tijd: 20 uur
Kosten: 15 euro p.p.
Kaarten online te koop via www.kulturhusholten.nl of aan de balie van de VVV Holten.
YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=P_MuLT8UGVs

Meer informatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kulturhus Holten, Jeroen de Kok, [email protected], tel (0548) 80 19 30

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.